De praktijk

Massagepraktijk ‘Imagine’ biedt u een aantal diensten aan te weten: Zwangerschapsmassage, Volwassenen massage, Kindermassage en Babymassage. De massages worden in een lichte ruimte gegeven, voorzien van frisse warme kleuren. De ruimte is sfeervol ingericht en straalt vooral rust uit.

Bij de Babymassage cursus is de ruimte voorzien van oranje matten, aankleedkussens en grote bruine- en creme kleurige kussens. De kussens zijn bedoeld ter ondersteuning voor de rug. De kleuren zijn afkomstig van mijn bedrijfslogo en bij dit alles geeft het de ruimte een harmonieuze uitstraling.

Bij de andere massage vormen wordt er gebruik gemaakt van een massagetafel. Deze is te verstellen in verschillende hoogtes. Wij zorgen ervoor dat u altijd geriefelijk en ontspannen op de massagetafel ligt door bijvoorbeeld te zorgen dat u op een zachte ondergrond ligt. Het is voor ons heel belangrijk dat u de massage zo prettig mogelijk en ontspannen ondergaat. Het gevoelsfeer creëren wij door middel van de juiste temperatuur, geurkaars en het gebruik van massage olie.